Tuesday, May 27, 2008

ΕΚ: Αδικαιολόγητη η ανάκληση της ανακοίνωσης της Armonia για ΔΠ προς PND & LCH – Καλείται να συμμορφωθεί. Aπάντηση της Armonia

ΕΚ: Αδικαιολόγητη η ανάκληση της ανακοίνωσης της Armonia για ΔΠ προς PND & LCH – Καλείται να συμμορφωθεί

H Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σε συνεδρία της ημερομηνίας 26 Μαΐου 2008, αποφάσισε ότι τα όσα αναφέρονται στη σημερινή ανακοίνωση της Armonia Estates Ltd (η Εταιρεία) για την ανάκληση της ανακοίνωσης της ημερομηνίας 26.3.2008, για την εξαγγελία πρόθεσης διενέργειας Ολικής Δημόσιας Πρότασης από την Εταιρεία για την απόκτηση μέχρι και του 100% του συνολικού εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου των εταιρειών Πανδώρα Επενδύσεις Δημόσια Λτδ και Leptos Calypso Hotels Public Ltd, δεν δικαιολογούν την εν λόγω ανάκληση σύμφωνα με το άρθρο 8 του Νόμου των Δημόσιων Προτάσεων (Ν41(Ι)/2007).

Συνεπώς η Εταιρεία κλήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις της ως αυτές απορρέουν από το Ν41(Ι)/2007 και να προβεί στην ανακοίνωση της οριστικής απόφασης της για τη διενέργεια δημόσιας πρότασης.

---

Armonia προς ΕΚ: Η ανακοίνωση για ΔΠ προς PND-LCH ανακλήθηκε λόγω μη εξασφάλισης της χρηματοδότησης


Ακολουθεί απαντητική επιστολή της Εταιρείας Armonia Estates Limited, ημερομηνίας 26 Μαΐου, 2008, προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σε σχέση με την ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ημερομηνίας 26 Μαΐου, 2008.

Δημόσια Πρόταση για εξαγορά μέχρι και του 100% του μετοχικού κεφαλαίου των Εταιρειών Πανδώρα Επενδύσεις Δημόσια Λιμιτεδ και Leptos Calypso Hotels Public Limited

Αναφερόμενοι στην επιστολή σας με αριθμό ΕΚ3.1.70 και σημερινή ημερομηνία, σχετικά με το πιο πάνω θέμα, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι η Εταιρεία προέβη στην ανακοίνωση της ημερομηνίας 26.5.2008 δια τον λόγο ότι δεν κατέστη δυνατή η εξασφάλιση της αναγκαίας χρηματοδότησης για καταβολή του τιμήματος προς υλοποίηση των ως άνω δημοσίων προτάσεων, ως ήτο βασική αίρεση στην ανακοίνωση μας ημερομηνίας 26.3.2008.

Ενόψει των ως άνω, η οποιαδήποτε ανακοίνωση για οριστική απόφαση διενέργειας δημόσιας πρότασης, θα είναι άνευ αντικειμένου.

STOCKWATCH.COM.CY

No comments:

Share |