Sunday, March 16, 2008

OTE: Αύριο οι ανακοινώσεις για το deal

OTE: Αύριο οι ανακοινώσεις για το deal

Οι χρηματιστηριακές αρχές ειδοποιήθηκαν να είναι αύριο το πρωί σε εγρήγορση, καθώς αναμένεται να ανακοινωθεί πριν την έναρξη της συνεδρίασης η πώληση στην Deutsche Telecom των μετοχών που κατέχει η MIG στον ΟΤΕ. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα deals των τελευταίων ετών με πολλαπλές επιδράσεις σε όλο το επιχειρηματικό και επενδυτικό φάσμα.

Οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι το τίμημα θα αποτελέσει έκπληξη για την αγορά και ότι το γεγονός αυτό από μόνο του δημιουργεί προσδοκίες για την βελτίωση του χρηματιστηριακού κλίματος. Η MIG μετά από την πώληση των μετοχών της στον ΟΤΕ θα έχει κατορθώσει να παρουσιάσει μία εξαιρετικά κερδοφόρο κίνηση εν μέσω μιας εξαιρετικά αρνητικής χρηματιστηριακής συγκυρίας.

Χρηματιστηριακοί κύκλοι επισημαίνουν ότι η απόκτηση μιας ιδιαίτερα μεγάλης ρευστότητας από τη MIG σε αυτή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπου όλες οι αγορές αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και οι αποτιμήσεις των μετοχών έχουν περάσει στην ζώνη της υποτίμησης, θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω ισχυροποίηση του Ομίλου του κ. Βγενόπουλου.

CAPITAL.GR

No comments:

Share |