Monday, December 10, 2007

Αποφεύχθηκε την υστάτη η απεργία στις Κυπριακές Αερογραμμές

Αποφεύχθηκε την υστάτη η απεργία στις Κυπριακές Αερογραμμές

Την υστάτη γλίτωσαν οι 12.000 επιβάτες την ταλαιπωρία που θα είχαν υποστεί, αν πραγματοποιείτο η απεργία των Κυπριακών Αερογραμμών.

Λευκωσία: Η ΣΥΝΥΚΑ ΣΕΚ αποφάσισε λίγο τη Δευτέρα το απόγευμα την αναστολή των απεργιακών μέτρων των εργαζομένων στις Κυπριακές Αερογραμμές, στις 12, 17, και 18 Δεκεμβρρίου. Ανακοίνωσε ότι θα προσέλθει σε διάλογο στο Υπουργείο Εργασίας, σε ότι αφορά στη διαφορά που προέκυψε στο προσωπικό εδάφους. Ξεκαθαρίζει πάντως, ότι προσέρχεται στον διάλογο για να κατοχυρώσει τα δικαιώματα των 135 υπαλλήλων.
Η ΣΥΝΥΚΑ ΣΕΚ ξεκαθαρίζει ακόμη ότι η πρόταση του Υπουργείου Εργασίας δεν γίνεται αποδεκτή, γιατί όπως αναφέρει, τα μέλη της συντεχνίας την είχαν απορρίψει εξαρχής με ποσοστό 96%.

Από την πλευρά της η ΣΥΔΗΚΕΚ ΠΕΟ εμμένει στη θέση για απεργιακές κινητοποιήσεις, τονίζοντας ότι από τις τοποθετήσεις του υπουργού Εργασίας, δεν διαπιστώνεται ούτε η ελάχιστη διαφοροποίηση στην πρότασή του.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ, Αντρέας Νεοφύτου, ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να πάνε στη συνάντηση για χάρη της συνάντησης, χωρίς να υπάρχει, όπως είπε, πρόσφορο έδαφος για συζήτηση.

FILELEFTHEROS

No comments:

Share |