Friday, July 26, 2013

Ομόνοια: Πίκρα και στεναχώρια

Δικαιολογημένη πίκρα και στεναχώρια επικρατεί στην Ομόνοια, μετά τον αποκλεισμό από την Άστρα. Η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι έδειξε ότι...
ήθελε πολύ την πρόκριση, κυρίως για τον κόσμο που έδωσε βροντερό και μαζικό παρών στο ΓΣΠ (πάνω από 19 χιλιάδες), ωστόσο για άλλη μια φορά η Ομόνοια προδόθηκε από την κακή της μοίρα και τα εύκολα λάθη, και το όνειρο για μια καλή ευρωπαϊκή πορεία σταμάτησε νωρίς. 

Ουσιαστικά η Ομόνοια πλήρωσε πανάκριβα την επιθετική της δυστοκία, καθώς είχε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει την πρόκριση αλλά δεν το έπραξε, ενώ στοίχισε και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στις φάσεις που δέχτηκε τα δύο γκολ. 

Το κυριότερο, η Ομόνοια απέτυχε ή και ατύχησε στην διαχείριση του αγώνα καθώς είχε την τύχη στα χέρια της μετά την αποβολή του Λαμπάν, ωστόσο δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Μπουντέσκου. Σε μια ανύποπτη φάση, ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός κατάφερε να σκοράρει δεύτερο προσωπικό γκολ και να σκοτώσει όλες τις ελπίδες της Ομόνοιας.

Μετά το δεύτερο γκολ των Ρουμάνων, όταν όλα χάθηκαν, η Ομόνοια είχε αποφασιστικότητα, έπαιξε ορθόδοξα, έκανε καλές φάσεις, και θα μπορούσε κάλλιστα να φτάσει και στην ισοφάριση. Όμως αυτό δεν έγινε ποτέ, αφού ανασταλτικά η Άστρα ήταν πολύ καλά οχυρωμένη. 

Η επόμενη μέρα ξημέρωσε πικρά για την Ομόνοια, η οποία καλείται πλέον να κοιτάξει πλέον μπροστά, δηλαδή το κυπριακό πρωτάθλημα, να διδαχτεί από την πικρή εμπειρία των τελευταίων δύο αγώνων της, αλλά και να βρει τρόπο να καλύψει αδυναμίες και κενά, που έχει δείξει.

Source: http://www.shootandgoal.com/page.php?bid=8&id=72910

No comments:

Share |