Friday, May 13, 2011

Toyota - H πολυτιμότερη μάρκα αυτοκινήτων στον κόσμο!


Toyota - H πολυτιμότερη μάρκα αυτοκινήτων στον κόσμο!


Η Toyota είναι η πολυτιμότερη μάρκα αυτοκίνησης στον κόσμο, με βάση έρευνα της BrandZ για τις 100 Πολυτιμότερες Παγκόσμιες Μάρκες που δημοσιεύτηκε στις 9 Μαΐου 2011. Η αξία της μάρκας της Toyota σημείωσε αύξηση κατά 11% με υπολογιζόμενη αξία 24.2 δισεκατομμυρίων δολαρίων (17 δισεκατομμυρίων ευρώ).

Η Toyota κατατάσσεται ως η πολυτιμότερη μάρκα αυτοκίνησης για 5η χρόνια στην έρευνα BrandZ από την πρώτη δημοσίευσή της το 2006.

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους είναι το καινοτόμο, πλήρως υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης της Toyota, διαθέσιμο σε ολοένα και περισσότερα μοντέλα Toyota και Lexus, το οποίο έχει ηγετική θέση στην αγορά χάρη στην απαράμιλλη περιβαλλοντική απόδοση αλλά και την εξοικονόμηση καυσίμου που προσφέρει.

Ως οργανισμός η Toyota συνεχίζει τις δραστηριότητες της βασισμένη στις Αρχές & Αξίες που τέθηκαν κατα την ίδρυση της εταιρείας, με το Παγκόσμιο Όραμα της Toyota να φέρει τα χαμόγελα στα πρόσωπα των πελατών, ξεπερνώντας τις προσδοκίες τους!

Η Lexus επέστρεψε στην πρώτη δεκάδα των πολυτιμότερων μαρκών με αξία στα 3.7 δισεκατομμύρια δολάρια (2.6 δισεκατομμύρια ευρώ).

Οι ερευνητές στην εταιρία Millward Brown Optimer καταρτίζουν την έρευνα αναλύοντας τις οικονομικές και επιχειρηματικές αποδόσεις που παίρνουν από τις BrandZ, Bloomberg και Datamonitor™. Η ερευνητική εταιρεία κάνει επίσης παγκόσμιες έρευνες καταναλωτών, για την αξιολόγηση της μάρκας και την ικανότητά της να δημιουργεί ζήτηση.

source: automedia.com.cy

No comments:

Share |