Thursday, September 9, 2010

JP Morgan: Επενδύει 100 εκατ. δολ. για επέκταση στην Ασία


JP Morgan: Επενδύει 100 εκατ. δολ. για επέκταση στην Ασία


Πεκίνο (Dow Jones) – Η JP Morgan θα επενδύσει περί τα 100 εκατ. δολάρια φέτος προκειμένου να επεκτείνει το παγκόσμιο δίκτυο καταστημάτων της, επικεντρώνοντας σε αναδυόμενες αγορές όπως η Κίνα, η Βραζιλία και η Ινδία, δήλωσε ο Gregory Guyett, διευθύνων σύμβουλος της Global Corporate Bank της JP Morgan σε συνέντευξή του στην China Daily.

Η τράπεζα προσπαθεί να διευρύνει τις corporate banking δραστηριότητές της παγκοσμίως προκειμένου να πάρει προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστικών παγκοσμίως οι οποίοι έχουν εξασθενίσει από την χρηματοοικονομική κρίση, αναφέρει η εφημερίδα, χωρίς να επισημαίνει τον αριθμό των νέων καταστημάτων που θα ανοίξει η JP Morgan φέτος.

Οι τράπεζες θέλουν οι Κινέζοι πελάτες τους να καταλαβαίνουν ότι προσφέρουν μια ευρεία γκάμα εμπορικών τραπεζικών υπηρεσιών, εκτός από τη συμβολή της σε συγχωνεύσεις και εξαγορές και IPO’s, επισημαίνει το δημοσίευμα.

Η JP Morgan σχεδιάζει να διευρύνει το μερίδιό της στην παγκόσμια αγορά σε διψήφιο ποσοστό στα επόμενα πέντε χρόνια, δήλωσε ο Guyett στην εφημερίδα.


source: capital.gr

No comments:

Share |