Saturday, March 6, 2010

Αργότερα του αναμενομένου η κυκλοφορία του iPad


Αργότερα του αναμενομένου η κυκλοφορία του iPad

Στις 3 Απριλίου θα κυκλοφορήσει στην αμερικανική αγορά το πολυαναμενόμενο iPad της Apple, δηλαδή λίγο αργότερα του αναμενομένου. Όταν η Apple παρουσίασε το νέο της προϊόν -στις 27 Ιανουαρίου- η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι τα πρώτα iPads θα κυκλοφορήσουν στις αγορές ανά τον κόσμο προς τα τέλη Μαρτίου.


Στις 3 Απριλίου αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αμερικανική αγορά το iPad της Apple.

Αναλυτές της αγοράς όμως εκτιμούν ότι η μικρή καθυστέρηση στην κυκλοφορία του iPad δεν αναμένεται να έχει αντίκτυπο στις πωλήσεις της Apple κατά το τρίτο οικονομικό τρίμηνο, που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, ενώ εκτιμούν ότι η εταιρεία θα πωλήσει 550.000 iPads στο τρίτο οικονομικό τρίμηνο και 1,2 εκατ. συσκευές στο σύνολο του οικονομικού έτους 2010.

Για το 2011, εκτιμούν ότι η Apple θα καταφέρει να πωλήσει συνολικά 3,5 εκατ. iPads. Μόνο στη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, η Apple είχε πωλήσει 8,7 εκατ. iPhones.

Οι πρώτοι υπολογιστές iPads που θα κυκλοφορήσουν στην αμερικανική αγορά -τη μεγαλύτερη αγορά για την Apple- θα έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης μόνο με δίκτυα Wi-Fi και θα κοστίζουν 499, 599 ή 699 δολάρια, αναλόγως των δυνατοτήτων αποθήκευσης δεδομένων.

Τα μοντέλα iPad που μπορούν να συνδεθούν και με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας τρίτης γενεάς (3G) αναμένεται να είναι διαθέσιμα προς τα τέλη Απριλίου. Το iPad θα έχει κυκλοφορήσει σε Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ιαπωνία, Ελβετία και Βρετανία μέχρι τα τέλη Απριλίου.

source: naftemporiki

No comments:

Share |