Monday, September 14, 2009

Aegean: Νέες πτήσεις προς Μαδρίτη, Βιέννη, Μιλάνο


Aegean: Νέες πτήσεις προς Μαδρίτη, Βιέννη, Μιλάνο

Nέες πτήσεις προς Μαδρίτη, Βιέννη και Μιλάνο εγκαινιάζει η Aegean

Συγκεκριμένα, εγκαινιάζει πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς το αεροδρόμιο Μαλπένσα του Μιλάνου. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται απευθείας τρεις φορές την εβδομάδα.

Επίσης, από την 1η Δεκεμβρίου, ξεκινά μία καθημερινή πτήση προς και από τη Μαδρίτη. Το αεροπλάνο θα απογειώνεται από την Αθήνα στις 09:15 το πρωί και θα επιστρέφει από το αεροδρόμιο Μπαράχας της Μαδρίτης στις 12.50.

Οι πτήσεις θα εκτελούνται με τα ΑIRBUS A320/321 168 & 195 θέσεων αντίστοιχα, η καμπίνα των οποίων είναι άνετα διαμορφωμένη σε Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση ενώ παρέχει και σύστημα in-flight entertainment. Το ωράριο είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει και ανταποκρίσεις από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Παράλληλα από τις 10 Δεκεμβρίου η Aegean προσθέτει στο δίκτυό της και τη Βιέννη. Πιο συγκεκριμένα θα συνδέει την Αθήνα με την Βιέννη με πέντε πτήσεις την εβδομάδα. Οι πτήσεις θα καλύπτονται με τα AIRBUS A320 168 θέσεων.

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος δήλωσε: «Παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες στην ευρωπαϊκή αγορά αερομεταφορών εξακολουθούν να είναι δύσκολες, παραμένουμε προσηλωμένοι στην υλοποίηση των στρατηγικών μας στόχων».


naftemporiki

No comments:

Share |