Thursday, January 15, 2009

Apple: Αποχωρεί προσωρινά ο Στιβ Τζομπς

Apple: Αποχωρεί προσωρινά ο Στιβ Τζομπς

Μία μόλις εβδομάδα αφότου διαβεβαίωσε επενδυτές και υπαλλήλους ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει κάποια ανησυχία, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Στιβ Τζομπς, αποκάλυψε πως η αρρώστια από την οποία πάσχει είναι «πιο περίπλοκη» και γι’ αυτό θα απουσιάσει από την εταιρεία μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Ο Στιβ Τζομπς ανακοίνωσε στις 5 Ιανουαρίου ότι πάσχει από ορμονική διαταραχή, γεγονός το οποίο οδήγησε σε απώλεια βάρους.

Μία μόλις εβδομάδα αφότου διαβεβαίωσε επενδυτές και υπαλλήλους ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει κάποια ανησυχία, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Στιβ Τζομπς, αποκάλυψε πως η αρρώστια από την οποία πάσχει είναι «πιο περίπλοκη» και γι’ αυτό θα απουσιάσει από την εταιρεία μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Η σχετική επιστολή που έστειλε ο Τζομπς προς τους υπαλλήλους της Apple, στην οποία δεν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για την αρρώστια του, εγείρει ανησυχίες για την εταιρεία – που είναι συνυφασμένη με τον συν-ιδρυτή της.

Στον απόηχο της είδησης, οι μετοχές της Apple υποχώρησαν χθες κατά 7%.

Ο Στιβ Τζομπς ανακοίνωσε στις 5 Ιανουαρίου ότι πάσχει από ορμονική διαταραχή, γεγονός το οποίο οδήγησε σε απώλεια βάρους. «Η λύση για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος είναι σχετικά απλή και άμεση και έχω ήδη ξεκινήσει θεραπεία», είχε δηλώσει.


NAFTEMPORIKI

No comments:

Share |