Saturday, November 8, 2008

easyHotel σε κάθε πόλη

easyHotel σε κάθε πόλη



Στην πιθανότητα να δημιουργηθεί ένα easyHotel σε κάθε πόλη αναφέρθηκε σήμερα ο επιχειρηματίας Στέλιος Χατζηιωάννου, σε δηλώσεις του με αφορμή την επικείμενη λειτουργία του πρώτου τέτοιου ξενοδοχείου στη Λάρνακα, το 2009. Σε ερώτηση κατά πόσον θα επεκταθεί και στην Κύπρο η αλυσίδα Easy, ο κ. Xατζηιωάννου εξήγησε ότι το easyHotel λειτουργεί με τη μέθοδο του Franchising και εάν το πρώτο ξενοδοχείο πάει καλά, τότε θα ανοίξει και άλλα ξενοδοχεία. Λογικά όμως θα πρέπει να υπάρχει ένα easyHotel σε κάθε μεγάλη πόλη, σημείωσε.

Όπως μεταδίδει το ΚΥΠΕ, σε δηλώσεις έξω από το ξενοδοχείο στη Λάρνακα, ο κ. Χατζηιωάννου ανέφερε ότι «το ξενοδοχείο υπάρχει και ανακαινίζεται»

Πρόσθεσε πως «ο λόγος που θα είναι οικονομικό είναι ότι πήραμε ένα ξενοδοχείο που είχε 24 δωμάτια και το μετατρέψαμε σε ένα ξενοδοχείο με 56 δωμάτια, άρα διπλασιάσαμε τον αριθμό των δωματίων, άρα αν μείνουν τα άλλα κόστη, το κόστος θα είναι το μισό. Θα μπορέσουμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές για όλο τον κόσμο από μία μέρα, όχι μόνο για εβδομαδιαίες διακοπές», είπε.

Εξέφρασε επίσης την εκτίμηση ότι πάρα πολλοί ξένοι, ειδικά από τη Βρετανία όπου είναι πολύ γνωστό το όνομα easyHotel, θα κάνουν διακοπές στη Λάρνακα και στο ξενοδοχείο αυτό, που είναι πολύ κοντά στο αεροδρόμιο.

Απαντώντας σε ερώτηση για πτήσεις της easyJet στη Λάρνακα, είπε πως η easyJet ήδη έχει πτήσεις για την Κύπρο ενώ ειδικά για τη Λάρνακα ανέφερε πως αυτό είναι θέμα διαπραγματεύσεων με τα αεροδρόμια. «Προσωπικά επειδή εγώ είμαι μέτοχος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, δεν μπορώ να ασχοληθώ με μία μόνο πτήση την εβδομάδα» σημείωσε.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Mωυσέως ανέφερε ότι «είναι τεράστια η σημασία της παρουσίας του easyHotel στη Λάρνακα, δεδομένου ότι το μήνυμα και μόνο ότι ξεκινά μια τόσο σοβαρή εταιρία στη Λάρνακα δείχνει την εμπιστοσύνη που τρέφουν πλέον οι επιχειρηματίες προς τη Λάρνακα και το αισιόδοξο μήνυμα ότι η Λάρνακα μπαίνει πλέον σε ένα δρόμο ανάπτυξης που ενθαρρύνει τους μεγάλους οίκους να δραστηριοποιηθούν στην πόλη».

STOCKWATCH.COM.CY

No comments:

Share |