Thursday, March 13, 2008

Νέες απεργίες προκήρυξε η ΟΤΟΕ

Νέες απεργίες προκήρυξε η ΟΤΟΕ

Την προκήρυξη νέας 48ωρης απεργίας για την ερχόμενη Δευτέρα 17/3 και Τρίτη 18/3 και στη συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 19 Μαρτίου αποφάσισε στη συνεδρίασή της η ΟΤΟΕ.
Την Τρίτη το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ, για να αποφασίσει περαιτέρω μέτρα που θα συμβάλουν στην επιτυχία των κινητοποιήσεων του κλάδου.

Οι αποφάσεις για τις κινήσεις των αγωνιστικών παρεμβάσεων των τραπεζοϋπαλλήλων θα λαμβάνονται το πρωί της κάθε ημέρας, απροειδοποίητα και αιφνιδιαστικά.

Προετοιμασία πανελλαδικής δημοσκόπησης, με θέμα : «Πως βλέπει η κοινωνία συνολικά το Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο». Τα αποτελέσματα της έρευνας, η οποία θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα το βράδυ, θα δοθούν στη δημοσιότητα την Τρίτη 18/3 το μεσημέρι, σε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου από το Προεδρείο της ΟΤΟΕ.

Τέλος, αύριο Παρασκευή 14/3 στις 10.30 το πρωί η ΟΤΟΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδος και στη συνέχεια θα κάνει μαζικό διάβημα στον Υπουργό Οικονομίας, κ. Γ. Αλογοσκούφη.

REPORTER.GR

No comments:

Share |