Friday, March 21, 2014

Σε νευροχειρουργική επέμβαση υποβάλλεται ο Τ.Μητσόπουλος

Εξαιρετικά σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου, ο οποίος υπέστη το πρωί εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.  Αυτή τη στιγμή ο υπουργός υποβάλλεται σε νευροχειρουργική επέμβαση. 

Σύμφωνα με δηλώσεις του συντονιστή ιατρού, νευροχειρουργού Μωησή Λάμπρου, ο υπουργός υπέστη υπαραχνοειδή αιμορραγία. Συνεπεία της εγκεφαλικής αιμορραγίας, ο υπουργός υπέστη...
ακολούθως καρδιακό επεισόδιο. Ανέφερε ότι η κατάσταση είναι σοβαρή και δεν θα γίνουν άλλες δηλώσεις επί του παρόντος, παρά μόνο όταν κριθεί αναγκαίο.

Ο υπουργός βρέθηκε το πρωί λιπόθυμος στο γραφείο του από τη γραμματέα του, η οποία κάλεσε ασθενοφόρο. Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Μητσόπουλος ανέλαβε τα ηνία του Υπουργείου Άμυνας μόλις την περασμένη βδομάδα, μετά τον ανασχηματισμό του Υπουργικού Συμβουλίου, στον οποίο προέβη ο Προεδρος Αναστασιάδης. 

Τι είναι η υπαραχνοειδής αιμορραγία Υπαραχνοειδής αιμορραγία είναι ένας ιδιαίτερος τύπος εγκεφαλικής αιμορραγίας που συνήθως εκδηλώνεται αιφνιδιαστικά, σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, χωρίς προειδοποιητικά συμπτώματα και που χρειάζεται επείγουσα αντιμετώπιση.

Source:http://www.philenews.com/el-gr/top-stories/885/191063/krisimi-i-katastasi-tis-ygeias-tou-tmitsopoulou-synechis-enimerosi

No comments:

Share |