Thursday, August 8, 2013

Σκόραρε και απάντησε στον Μουρίνιο ο Ρονάλντο

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Τσέλσι με 3-1 σε φιλικό παιχνίδι στο Μαϊάμι με υπογραφή Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος απάντησε στον...
Μουρίνιο για τον «πραγματικό Ρονάλντο» μετά το πρώτο τέρμα που πέτυχε. Η αναμέτρηση μύριζε… μπαρούτι από το πρώτο λεπτό, καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο επέστρεφε ως αντίπαλος της Ρεάλ, λίγες εβδομάδες μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της.

Οι «μερέχνες» πήραν κεφάλι το σκορ μετά από όμορφη πάσα του Λούκα Μόντριτς και εξίσου όμορφο σουτ του Μαρτσέλο στο 11ο λεπτό. Ωστόσο η απάντηση από την Τσέλσι ήταν άμεση, αφού πέντε λεπτά αργότερα Λουκάκου και Ραμίρες συνδυάστηκαν ιδανικά, με τον δεύτερο να «κρεμάει» τον Κασίγιας κάνοντας το 1-1.

Κάπου εκεί ανέλαβε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που ήθελε να αποδείξει στον πρώην προπονητή του πως αυτός είναι ο «πραγματικός Ρονάλντο» και όχι το «φαινόμενο», όπως είχε δηλώσει ο Special One πριν από λίγες ημέρες. Σκόραρε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 26ο λεπτό και πανηγύρισε γυρίζοντας προς το μέρος του Μουρίνιο, με τα δάχτυλά του στο στήθος και ειρωνικό βλέμμα έδειξε στον πρώην προπονητή του πως αυτός είναι ο ένας και μοναδικός. Ο Ρονάλντο έκανε το 3-1 με δυνατή κεφαλιά μετά από σέντρα του Ίσκο στο 56ο λεπτό, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο της ομάδας του.

Στο 67’, ένας οπαδός της «βασίλισσας» μπήκε στο γήπεδο και αγκάλιασε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, που ανταπέδωσε, συνομίλησε μαζί του για αρκετά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια του ζήτησε ευγενικά να αποχωρήσει. 

Στο τέλος του αγώνα, ο Ρονάλντο ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τον πανηγυρισμό του και αν απευθυνόταν στον Μουρίνιο, με τον 27χρονο να απαντάει: «Όχι. Δεν με νοιάζει. Δεν με ενδιαφέρουν οι άλλοι».


Source: http://www.shootandgoal.com/page.php?bid=2&id=73206

No comments:

Share |