Friday, January 20, 2012

ΙΝ Business Awards 2011: Οι μεγάλοι νικητές


ΙΝ Business Awards 2011: Οι μεγάλοι νικητές

Οι επιχειρηματικές βραβεύσεις της χρονιάς, τα ΙΝ Business Awards 2011 πραγματοποιήθηκαν για 4η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Εκεί βραβεύτηκαν οι εταιρείες, επιχειρηματικές πρακτικές, προϊόντα καθώς και μάνατζερ που ξεχώρισαν στον χώρο του επιχειρείν στην Κύπρο. Τον θεσμό παρουσίασε η Ελληνική Τράπεζα που στηρίζει τα ΙΝ Business Awards από το ξεκίνημα τους ενώ χορηγοί ήταν οι ΜΤΝ, Chivas και ΒΜW

Το περιοδικό ΙΝ Business, το πρώτο business περιοδικό της Κύπρου διοργάνωσε τις επιχειρηματικές βραβεύσεις με αξιοπιστία και εγκυρότητα με απώτερο στόχο τόσο την αναβάθμιση της εγχώριας επιχειρηματικής ζωής όσο και την επιβράβευση των αξιόλογων επιχειρηματικών προσπαθειών και δραστηριοτήτων. Με τη βοήθεια ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης την οποία απάρτιζαν προσωπικότητες του επιχειρηματικού και του ευρύτερου κοινωνικοοικονομικού χώρου και συστήνεται κάθε χρόνο αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, αναδείχθηκαν οι 45 υποψήφιοι σε εννιά κατηγορίες βραβείων. Οι βραβευθέντες σε αυτές τις κατηγορίες ανακηρύχθηκαν από το αναγνωστικό κοινό του IN Business και την Επιτροπή Αξιολόγησης, με βαρύτητα 50% - 50%. Ταυτόχρονα, δύο βραβεία ήταν τιμητικά και απονεμήθηκαν από την Επιτροπή Αξιολόγησης χωρίς τη συμμετοχή κοινού.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν ο Χρύσανθός Τσουρούλης και η Ελισάβετ Φιλιππούλη. Η κα. Φιλιππούλη ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της καριέρα στην ΕΡΤ και συνεργάστηκε στην πορεία με το CNN International και το Αl Jazeera, ενώ στη λίστα των συνεντεύξεων που έχει πάρει συγκαταλέγονται μεγάλα ονόματα όπως Ted Turner, Al Gore, καθώς και ο τέως Βασιλιάς της Ελλάδας, Κωνσταντίνος. Σήμερα είναι director της συμβουλευτικής εταιρείας Global Thinkers με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκδήλωσης είχαν οι: Δημήτρης Καλλέργης με τη γνωστή σάτιρά του και η καλλιτέχνης Barbara Lucas, η οποία εκτέλεσε γνωστές δημιουργίες με το βιολί της.

Οι βραβευμένοι της βραδιάς είναι οι πιο κάτω:

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ
NOSTALGIA ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ, ΠΑΓΩΤΑ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ & ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΤΔ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ / ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ
E. NEOPHYTOU TRADING CO LTD

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ & ΣΙΑ ΔΕΠΕ

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
FILEMINDERS LTD

BEST WORKPLACE
ERNST & YOUNG ΚΥΠΡΟΥ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
PETROLINA (HOLDINGS) PUBLIC LTD

ΚΥΠΡΙOΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, IΔΡΥΤΗΣ EASY GROUP

ΜΑΝΑΤΖΕΡ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΙΑΚΟΛΑΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ CABLENET COMMUNICATION SYSTEMS LTD

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
JUMBO TRADING LTD

TIMHTIKA BΡΑΒΕΙΑ
ΥΟUNG BUSINESS LEADER AWARD ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΑΝΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ UNICARS

LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD
ΔΡ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Παρουσίασε: η Ελληνική Τράπεζα
Χορηγοί: ΜΤΝ
CHIVAS
ΒΜW


source: sigmalive.com

No comments:

Share |