Wednesday, October 5, 2011

GS: "Μαχαίρι" στις τιμές των τραπεζών


GS: "Μαχαίρι" στις τιμές των τραπεζών


«Μαχαίρι» στις τιμές στόχους 16 ευρωπαϊκών τραπεζών –μεταξύ των οποίων και έξι ελληνικών- βάζει η Goldman Sachs, ενώ προχωρά σε υποβάθμιση της Societe Generale και αύξηση της τιμής-στόχου της Royal Bank of Scotland.

Συγκεκριμένα, η Goldman Sachs προχώρησε σε μείωση της τιμής στόχου για την ΑΤΕ στα 0,30 ευρώ ανά μετοχή από 0,65 ευρώ προηγουμένως, με σύσταση sell, για την Τράπεζα Πειραιώς στα 0,55 ευρώ από 0,70 ευρώ και σύσταση sell, για την Marfin Popular Bank στα 0,40 ευρώ από 0,45 ευρώ με σύσταση neutral, για την Εθνική Τράπεζα στα 3,50 ευρώ από 4 ευρώ με σύσταση neutral, την Τράπεζα Κύπρου στα 1,45 ευρώ από 1,50 ευρώ με σύσταση neutral και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στα 0,75 ευρώ ανά μετοχή από 1,50 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας τη σύσταση sell.

Επίσης, μείωσε τις τιμές στόχους για τις Banco BPI, Banco Comercial Portugues, Banco Espirito Santo, Barclays, BNP Paribas, Credit Agricole, Natixis, Societe Generale και Swedbank.

O διεθνής οίκος υποβάθμισε παράλληλα την Societe Generale σε neutral από buy και την αφαίρεσε από την πανευρωπαϊκή λίστα buy, ενώ μείωσε την τιμή στόχο στα 32 ευρώ από 45 ευρώ προηγουμένως.



source: euro2day.gr

No comments:

Share |