Wednesday, March 12, 2008

MIG: Εχουμε δεχθεί προτάσεις για το ποσοστό του ΟΤΕ

MIG: Εχουμε δεχθεί προτάσεις για το ποσοστό του ΟΤΕ

«Η δημόσια διατυπωμένη θέση της εταιρείας μας, ότι η συμμετοχή μας στον ΟΤΕ [OTEr.AT] είναι στρατηγικού χαρακτήρα και ότι επιδιώκουμε μειοψηφική συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ δεν έχει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αλλάξει».

Αυτό τονίζει η Marfin Investment Group (ΜΙG) σε απαντητική της επιστολή προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα.

«Έχουμε δεχθεί προτάσεις από επενδυτικούς συμβούλους διαφόρων ενδιαφερομένων στρατηγικών επενδυτών για συνεργασία ή / και για πώληση του συνόλου ή μέρους των μετοχών που κατέχουμε στον ΟΤΕ χωρίς όμως, μέχρι στιγμής, ούτε να έχουμε αποφασίσει να αλλάξουμε το χαρακτήρα της επένδυσης μας ούτε να έχει προκύψει κάποια ανακοινώσιμη πληροφορία», καταλήγει η ανακοίνωση της MIG.

Τη φημολογία που ήθελε να υπάρχουν συνομιλίες του υπουργείου Oικονομίας με την Deutsche Telecom για το θέμα του ΟΤΕ διέψευδαν χθες κύκλοι του υπουργείου οικονομίας δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζουν τίποτα περί νέων συνομιλιών με τη γερμανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Πάντως από την πλευρά του δεύτερου μεγαλύτερου μετόχου του Οργανισμού της Marfin Investment Group η οποία κατέχει το 19,89% του μετοχικού κεφαλαίου έδιναν άλλη διάσταση στο θέμα. Βεβαίωναν βολιδοσκόπηση της D.T. προς την πλευρά τους αλλά ξεκαθάριζαν ότι δεν υπάρχουν ακόμη ούτε επίσημες συνομιλίες και πολύ περισσότερο κάποια συμφωνία για το θέμα του ΟΤΕ.

NAFTEMPORIKI

No comments:

Share |