Friday, March 14, 2008

Avacom Net: Συμφωνία με Textechnologies για πώληση του we-r-you

Avacom Net: Συμφωνία με Textechnologies για πώληση του we-r-you


Η Avacom Net Public Company Limited ανακοινώνει ότι επήλθε συμφωνία με την εταιρεία Textechnologies Inc. Δημόσια Εταιρεία της οποίας οι τίτλοι διαπραγματεύονται στην αγορά Pink Sheets “Over – the – Counter” των Η.Π.Α. (με τον κωδικό TXTG.PK) για την πώληση του λογισμικού της we-r-you και των συναφών με αυτό προγραμμάτων, πνευματικών δικαιωμάτων και εμπορικών επωνυμιών και σημάτων για το ποσό των $ΗΠΑ105.000.000 (εκατόν πέντε εκατομμυρίων Δολαρίων ΗΠΑ). Δηλαδή €70.000.000. Η Avacom Net Public Company Ltd διατηρεί τα δικαιώματα εμπορικής εκμετάλλευσης του λογισμικού για την Κύπρο και την Ελλάδα ακέραια και για την περιοχή των Βαλκανίων κατά 60%

Η εξόφληση του τμήματος πώλησης θα γίνει ως ακολούθως:

1. Με την μεταβίβαση 267.479.497 μετοχών από το μη εγγεγραμμένο κεφάλαιο της Textechnologies Inc. (TXTG.PK).
2. Με την πληρωμή €1.400.000 (ένα εκατομμύριο τετρακόσιων χιλιάδων ευρώ). Η πληρωμή των μετρητών μπορεί να γίνει μέχρι την 4 Απριλίου 2008 χωρίς τόκο ή μέχρι 4 Σεπτεμβρίου 2008 με 6% ετήσιο τόκο.

Με την πιο πάνω συμφωνία η Avacom Net Public Company Limited θα πραγματοποιήσει κέρδος περίπου €5.000.000 πριν την φορολογία και θα συμμετέχει στην Textechnologies Inc με σημαντικό ποσοστό.

Επιπλέον, η Avacom Net Public Company Limited συμμετέχει με δύο μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου, τους κ. Stephen Van Zutphen και James Trainor στο Διοικητικό Συμβούλιο της Textechnologies Inc. με τον πρώτο να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου και τον δεύτερο τη θέση του Ανώτερου Οικονομικού Διευθυντή.

Λίγα λόγια για την Textechnologies Inc.

H Textechnologies Inc. είναι δημόσια εισηγμένη εταιρεία στην αγορά Pink Sheets “Over-the-Counter”. Είναι μητρική εταιρεία της iMAN Inc. μια πρωτοπόρα σε ανάπτυξη λογισμικών εταιρεία για ασύρματη κινητή τηλεφωνία καθώς επίσης μητρική εταιρεία της Centrabell Ltd που δραστηριοποιείται στον τομέα της τυπογραφίας καθώς και της εταιρείας Middleton Settlement Ltd, που δραστηριοποιείται στον τομέα των υπηρεσιών ψηφιακής τυπογραφίας. Και οι δύο εταιρείες είναι εγγεγραμμένες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

http://www.textechnologies.com

Λίγα λόγια για την iMAN Inc.

H εταιρεία iMAN Inc. είναι μια πασίγνωστη Αμερικάνικη πρωτοποριακή εταιρεία σε ανάπτυξη λογισμικών προγραμμάτων για ασύρματη κινητή τηλεφωνία. Έχει την πλέον αναπτυγμένη τεχνολογία εργαλείων για επικοινωνία μέσω κινητών τηλεφώνων, δυνατή να παραδίδει απεριόριστο αριθμό πληροφοριών στο κάθε κινητό τηλέφωνο. Παρέχει ολοκληρωμένες έτοιμες επιχειρησιακές λύσεις οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

http://www.imanwireless.com

STOCKWATCH.COM.CY

No comments:

Share |