Tuesday, August 20, 2013

Καρολίνα, από χρυσάφι!

Το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο (κατηγορία SP12) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης της IPC, που διεξήχθη στο Μόντρεαλ, κατέκτησε όπως έγινε γνωστό η Καρολίνα Πελενδρίτου. Η Κύπρια χρυσή Παραολυμπιονίκης τερμάτισε πρώτη και...
διατήρησε τον τίτλο που είχε κατακτήσει και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης της IPC τo 2010.

H νέα μεγάλη επιτυχία της Καρολίνας συνοδεύτηκε από ένα νέο δικό της παγκόσμιο ρεκόρ. Με χρόνο 1:16.10 κατέρριψε το προηγούμενο Παγκόσμιο Ρεκόρ από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες πέρυσι στο Λονδίνο. Η Καρολίνα με τη νέα αυτή διεθνή της διάκριση, έκανε και πάλι όλη την Κύπρο να νιώσει ξεχωριστή χαρά και περηφάνια.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ, εκφράζοντας και το σύνολο του αθλητικού κόσμου του τόπου μας, συγχαίρει θερμά την Καρολίνα, που με αυτή την περίλαμπρη επιτυχία της τίμησε ακόμη μια φορά την Κύπρο και τον αθλητισμό μας:

«Η Καρολίνα Πελενδρίτου και στο Μόντρεαλ έδειξε το μεγαλείο της ψυχής και της θέλησής της. Με εντατική προσπάθεια και προετοιμασία, όχι και μέσα από τις καλύτερες συνθήκες, απέδειξε ότι είναι μια κορυφαία αθλήτρια-πρωταθλήτρια. Ο ΚΟΑ θα συνεχίσει να στηρίζει πολύπλευρα την Καρολίνα Πελενδρίτου. Ο Οργανισμός, της εύχεται ό,τι καλύτερο και μια εξίσου λαμπρή πορεία και στη συνέχεια. Θερμά συγχαρητήρια μας και στον προπονητή της».

Την πρωταθλήτρια μας συνεχάρη και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με μήνυμά του στο twitter: «Συγχαρητήρια στην Καρολίνα Πελενδρίτου για το χρυσό μετάλλιο και το παγκόσμιο ρεκόρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στο Μόντρεαλ!».

Source:http://www.shootandgoal.com/page.php?bid=4&id=73448

No comments:

Share |