Saturday, July 6, 2013

Στην πρώτη γραμμή της εκκίνησης του Nurburgring o Έλληνας

Από την πρώτη γραμμή της εκκίνησης θα ξεκινήσει τον σημερινό αγώνα του GP3 στην πίστα του Nurburgring ο Ευτύχιος Έλληνας, έχοντας γράψει τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο με την Marussia Manor.
O 21χρονος Κύπριος...
που προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα, σταμάτησε τα χρονόμετρα μόλις 0.054 μακριά από το pole position, το οποίο κατέκτησε ο Αργεντινός πιλότος της ART Grand Prix, Facu Regalia.
Η μάχη των προκριματικών εξελίχτηκε σε ένα μίνι θρίλερ και ο Ευτύχιος, που υποσχέθηκε πως θα παλέψει για μία καλύτερη θέση στην εκκίνηση αυτό το σαββατοκύριακο, βρέθηκε δύο φορές στο pole, προτού χάσει την πρωτιά και τους τέσσερις βαθμούς που πάνε μαζί της για ορισμένα μόλις εκατοστά του μέτρου.
«Η στρατηγική μας στα προκριματικά δούλεψε σωστά και πετύχαμε τον στόχο μας, που ήταν να προκριθούμε ψηλά. Για τον αγώνα η προσοχή μου στρέφεται σε μία καλή εκκίνηση και στο να κρατήσω ψηλά την αυτό-συγκέντρωσή μου για το υπόλοιπο της κούρσας. Η νίκη είναι οπωσδήποτε στο στόχαστρο μου», δήλωσε ο Ευτύχιος.  
Άξιο αναφοράς είναι ότι αυτή ήταν η παρθενική του εμφάνιση στην πίστα του Nurburgring και εάν υπολογίσει κανείς ότι οι κύριοι αντίπαλοί του στο πρωτάθλημα ξεκινούν από τις θέσεις τέσσερα (Harvey), εννέα (Korjus) δεκατέσσερα (Daly) και δεκαεπτά (Vainio), τότε ο Έλληνας έχει αποδείξει για ακόμη μία φορά ότι έχει το πάνω χέρι. 
Από την τρίτη θέση της εκκίνησης θα ξεκινήσει ο Έλληνο-Ελβετός πιλότος της Jenzer, Alex Fontana, συμπληρώνοντας τις σημερινές καλές εμφανίσεις για την Κύπρο και για την Ελλάδα.
Οι δύο αγώνες του Έλληνα θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΡΙΚ 2 και το ΡΙΚ HD, με την μετάδοση της κούρσας του Σαββάτου να ξεκινά στις 18.10 και την κούρσα της Κυριακής στις 10.10.

Source: http://4troxoi.24man.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=2274

No comments:

Share |