Thursday, March 6, 2008

ΧΑΚ: Παρατείνεται μέχρι τις 6 μ.μ. η χρημ. συνάντηση λόγω ΧΑ

ΧΑΚ: Παρατείνεται μέχρι τις 6 μ.μ. η χρημ. συνάντηση λόγω ΧΑ

Το Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) πληροφορεί το επενδυτικό κοινό και τους συντελεστές της Αγοράς ευρύτερα, ότι η σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση παρατείνεται μέχρι τις 18.00 για την Κύρια Αγορά του ΧΑΚ, βάσει των Κανόνων Συναλλαγών (ΚΔΠ 409/2006).

Η απόφαση αυτή του Συμβουλίου του ΧΑΚ λήφθηκε, έχοντας υπόψη του, σχετική απόφαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΧΑ), όπου στο Χρηματιστήριο Αθηνών η σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση θα διεξαχθεί μεταξύ των ωρών 14.30-18.00. Η διευθέτηση αυτή από το ΧΑ, έγινε κατ’ εξαίρεση για σήμερα, ως αποτέλεσμα της άρσης των απεργιακών μέτρων στην Τράπεζα της Ελλάδας που ίσχυσαν κατά τις τελευταίες ημέρες, όπου δεν είχε καταστεί δυνατή η διεξαγωγή χρηματιστηριακών συναντήσεων στο ΧΑ.

Το Συμβούλιο του ΧΑΚ, λαμβάνοντας υπόψη τη λειτουργία της Κοινής Πλατφόρμας ΧΑΚ-ΧΑ και τη διαπραγμάτευση των αξιών σ’ αυτήν και με γνώμονά του τη διασφάλιση ομαλής και ασφαλούς λειτουργίας του ΧΑΚ και για την προστασία των επενδυτών εν’ γένει, έχει με τη σειρά του λάβει την πιο πάνω απόφαση, όπως η διαπραγμάτευση των αξιών του στην Κύρια Αγορά, παραταθεί μέχρι τις 18.00.

STOCKWATCH.COM.CY

No comments:

Share |