Saturday, January 12, 2008

EasyJet: Ακόμη 32 διαδρομές για το καλοκαίρι

EasyJet: Ακόμη 32 διαδρομές για το καλοκαίρι

Η EASYJET, ανακοίνωσε ότι 32 νέες διαδρομές για το καλοκαίρι του 2008, οι οποίες μέχρι πρότινος εξυπηρετούνταν από την GB Airways, είναι πλέον διαθέσιμες προς πώληση στην ιστοσελίδα της, www.easyJet.com . Οι νέες αυτές διαδρομές περιλαμβάνουν δημοφιλείς θερινούς προορισμούς όπως αυτούς της Μυκόνου, του Ηρακλείου Κρήτης, της Κέρκυρας, της Ρόδου αλλά και πληθώρα άλλων καλοκαιρινών θέρετρων ανά τον κόσμο.

Η επέκταση του δικτύου της easyJet, έρχεται να επιβεβαιώσει την από τον περασμένο Οκτώβρη, πρόθεσή της να αγοράσει -την εδρευόμενη στο αεροδρόμιο London Gatwick- GB Αirways, η οποία λειτουργούσε ως franchise εταιρεία της British Airways και πρόκειται για μια συμφωνία που αναμένεται τελικά να ολοκληρωθεί εντός του μηνός.

Η GB θα συνεχίσει να πραγματοποιεί τις πτήσεις της κάτω από την επωνυμία της British Airways μέχρι και τις 29 Μαρτίου του 2008, ημερομηνία από την οποία και μετά όλες οι πτήσεις της GB θα εκτελούνται από την easyJet.

Η easyJet πιστή στο συνεχή της στόχο για προσφορά ανταγωνιστικότητας και επιλογών στους πελάτες της, ήρθε σε τέτοια συμφωνία με την GΒ, ώστε πλέον να μπορεί να προσφέρει όλες τις πτήσεις της μέσω του www.easyJet.com .

Ο Πάρης Ανατολίτης, Διευθυντής Marketing της easyJet για την Ελλάδα δήλωσε: «Απόλυτος στόχος της easyJet είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, μέσω της προσφοράς όσο το δυνατόν περισσότερων επιλογών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με την επέκταση αυτή, easyJet πραγματοποιεί ακόμα ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση και ενισχύει την ήδη ισχυρή θέση που έχει αποκτήσει στον ελληνικό χώρο».

NAFTEMPORIKI

No comments:

Share |